Noves crítiques a la reina Letícia en ple confinament pel seu 'look' d'«estar per casa»

Davant l'actual crisi sanitària, els monarques espanyols també s'han hagut de confinar

La reina Letícia eb una imatge d'arxiu en primer pla el 2 d'abril de 2020
La reina Letícia ha rebut moltes crítiques per la seva forma de vestir | Catalunya Diari

La reina Letícia segueix sent el blanc de totes les crítiques i aquesta vegada ha estat per un dels estilismes que ha utilitzat per teletreballar des de casa. La dona de Felip VI està acostumada que parlin dels seus 'looks'.

Els monarques també han hagut de quedar-se a casa

La monarca ha sortit del seu aïllament particular, després d'haver estat confinada en una habitació especial de casa seva. La reina no ha donat positiu de Covid-19, però va estar en contacte amb Irene Montero que si ho va donar.

Per aquest motiu, el doctor de Letícia va obligar-la a passar un quaranta especial, sense sortir de la seva habitació, a manera de precaució.

La dona de rei Felip ja ha tornat a la seva rutina habitual de teletreball, ja pot sortir de la seva habitació, i així ho han fet saber des de les xarxes socials de la Casa Reial mostrant com la reina fa diferents videotrucades. Molts mitjans de comunicació s'han fixat en els 'looks' de Letícia, concretament en el seu estilisme per treballar des de casa.

Noves crítiques a Letícia per un dels seus 'looks'

«Un 'look' idèntic al de dies passats, vestit i samarreta sota, sense maquillar i amb la cabellera solta. Uns bàsics imprescindibles per a aquests dies de teletreball», van escriure des de 'La Razón', remarcant la poca originalitat de la reina d'aquests últims dies. Segurament la gran majoria d'espanyols que treballen des de casa ho fan en pijama o amb roba molt còmoda.

Altres mitjans com 'Vanity Fair' han comentat que «Letícia ha optat per la sobrietat del vestit sastre però ha volgut posar-li una nota de color amb un jersei de coll alt en to coral».

En canvi, altres digitals han criticat l'estil de la reina, ja que és molt d'«estar per casa», una cosa que sembla que no agrada. És cert que la reina no s'ha arreglat molt, però a favor seu pot dir que és un 'look' especial, ja que només l'utilitza per estar a casa. Per contra, el rei sempre ha aparegut amb els seus habituals vestits.


Comentaris

envia el comentari