La criticada decisió de Felip pel coronavirus que li pot portar problemes

Ha rebut un allau de crítiques a les xarxes socials

Discurs de Felip VI durant la crisi del coronavirus
Felip VI desferma les crítiques a les xarxes | Catalunya Diari

Més de 56.000 afectats i més de 4.000 morts és el balanç que ens deixa la crisi de coronavirus aquest dijous. Donada la gravetat de la situació, Felip VI ha pres la decisió aquest matí de saltar-se la quarantena per visitar els serveis sanitaris i malalts que es troben ingressats a l'hospital provisional al recinte d'Ifema, aixecat fa uns dies per l'UME.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, han acompanyat el dirigent per totes les instal·lacions habilitades. Concretament, han conegut de primera mà els 1.300 llits i les més de 96 UCI dels pavellons 7 i 9. No obstant això, en cas de necessitat està previst que els llits s'ampliïn fins als 5.500.

Visita de Felip VI a Ifema
Crítiques per la visita de Felip VI al recinte Ifema | Twitter

Crítiques a Felip VI

L'objectiu del monarca ha estat mostrar el seu suport a aquells que lluiten contra el coronavirus cada dia o que el pateixen. Malgrat tot, la majoria d'usuaris a les xarxes socials han estat molt crítics amb el rei per haver-se saltat el confinament, ja que consideren que la seva visita no aporta res.

D'aquesta manera, molts internautes han deixat missatges com: «Quina preocupació, no ha deixat ni un euro de la seva fortuna. Més fets, menys paraules», «Paripé, de cara a la galeria», «No sé què hi fa alà, és per agafar el coronavirus. El que ens faltava» o «Aquesta gent l'únic que els hi preocupa és que segueixi la monarquia, no els hi surt del cor».


Comentaris

envia el comentari