Les bromes sobre el coronavirus que han encès els espectadors de 'El Hormiguero'

Els usuaris de Twitter no han tolerat l'humor de 'Los Morancos'

Polèmica per un humor que no ha agradat gens als espectadors de 'El Hormiguero'. Pablo Motos va rebre 'Los Morancos' al seu programa i, com marca l'actualitat, els va preguntar sobre la preocupació que continua a l'ordre del dia a tot el món: el coronavirus de Wuhan. El duet, com no podia ser d'altra manera, va portar el tema al terreny de l'humor, generant una allau de crítiques a la xarxa.

Les bromes de la discòrdia

«L'altre dia vaig anar a un xinès i vaig preguntar si tenien coronavirus. Em van dir que no, però que me'l podien portar demà», deixava caure César Cadaval. El seu germà Jorge tampoc es va voler quedar enrere. «L'altre dia entrevistaven una xinesa que viu a Espanya i ella va dir que no hi havia cap problema, que xinesos en són molts», bromejava també imitant l'accent xinès.

Alguns usuaris retreuen a Pablo Motos que no hi posés punt final canviant de tema. El presentador continuava preguntant al duet sobre el primer cas de contagi detectat a Espanya, a què 'Els Morancos' responien: «L'alemany infectat va venir en avió divendres, però van deixar passar el cap de setmana i ho van comunicar dilluns, perquè la gent descansés». «Han fet un hospital en deu dies. Aquí el faríem de cap!», afegien. 

Les bromes no han estat ben rebudes per part de molts espectadors, que s'han mostrat indignats i s'han queixat a la xarxa que els convidats de 'El Hormiguero' fessin burla d'un assumpte que preocupa tant a tot el món.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari