La notícia que fa tremolar Cristina Pedroche en plena pandèmia

Així s'ha confirmat a través de les xarxes socials

La presentadora ha mostrat el seu suport al seu marit | Antena 3

Cada cop més es van coneixent més casos de personatges famosos contagiats pel coronavirus que a hores d'ara ja afecta milers de persones en tot el món. Aquest és el cas també del marit de Cristina Pedroche, el xef Dabiz Muñoz.

El xef va tancar temporalment els seus restaurants de Madrid i a més ha estat un temps desaparegut de les xarxes socials fins avui que ha decidit explicar als seus seguidors d'Instagram perquè no ha estat actiu a les xarxes socials.

12 dies malalt de coronavirus

Muñoz ha publicat una imatge on explica que fa 12 dies que està malalt de coronavirus i que malgrat que ja es troba millor no ha recuperat encara els dos sentits que són tan importants per un cuiner: el gust i l'olfacte.

El xef ha assegurat que el repòs absolut i les cures de la seva dona han estat clau per la seva recuperació. La presentadora mostrava, fa uns dies, el seu suport al seu marid tot compartint una imatge de les seves mans unides amb la frase: «Junts per sempre». Un missatge d'ànim que també li han fet arribar, fans, amics i coneguts a través de la imatge que ha publicat el xef.

Entre aquests missatges de suports hi ha el de l'exfutbolista, Luis Figo, que deia: «Ànims i força crack» o el de la directora de televisió Laura Caballero que l'animava en aquesta recta final: «Ànims! Dorm molt que això ja està superat».


Comentaris

envia el comentari