IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La xifra de morts per coronavirus a Espanya torna a pujar: 567 les últimes 24 hores

Són les dades fetes públiques aquest dimarts, 14 d'abril

Dues professionals sanitàries de l'Hospital Clínic de Barcelona.
Espanya registra un lleuger augment dels morts per coronavirus aquest dimarts, 14 d'abril. | ACN

El nombre de morts a Espanya torna a repuntar aquest dimarts amb 567 defuncions en 24 hores, que ja sumen 18.056. La xifra suposa un increment del 3,2% respecte d’aquest dilluns, tot i que es manté entre les més baixes des del 24 de març. En total, a l’estat espanyol ja hi ha 172.541 casos confirmats per la covid-19, 3.045 més que ahir i un 1,8% més que fa un dia.

Pel que fa al nombre de curats, ja s’han donat d’alta 67.504 persones des que va començar la pandèmia, 2.777 més que ahir. La Comunitat de Madrid continua essent la més afectada per la malaltia amb 48.048 dels positius totals, 6.568 morts i 26.247 curats. Catalunya és la segona comunitat en nombre de casos, amb 35.197 confirmats, 3.666 defuncions i 15.967 defuncions.

Creen una xarxa solidària d'autònoms

Tot plegat, el mateix dia que la Intersindical - CSC ha creat una «xarxa solidària» d'autònoms per fer front a la crisi del coronavirus davant la «manca de polítiques efectives» de les administracions. L'espai permetrà als treballadors anunciar-se de forma gratuïta i vendre els seus productes i serveis.

El sindicat considera que cal promoure hàbits de consum de quilòmetre zero com a alternativa a les grans multinacionals, «que no reverteixen el capital a la societat i no dubten en cercar mecanismes per minvar els drets laborals de les persones treballadores». La plataforma estarà a disposició de la ciutadania, que hi podrà accedir per comprar productes o contractar serveis en el seu entorn.

«Aquest espai ha de posar les bases per un futur de comerç sostenible i de proximitat i una nova forma d'economia i de consum», ha manifestat el sindicat a través d'un comunicat. La Intersindical ha fet una crida als autònoms per unir-se a la xarxa, així com a col·laborar econòmicament en la millora d'aquesta a través d'una quota solidària.


Comentaris

envia el comentari