Dani Rovira explica com passa la quarantena després de confessar el seu càncer

L'actor i còmic ha fet una crida a Instagram

Imatge d'arxiu de Dani Rovira
Dani Rovira ha explicat com passa la quarantena a casa | Catalunya Diari

Fa unes setmanes, l'actor Dani Rovira commocionava a tothom donant a conèixer, a través de les seves xarxes socials, que té càncer, concretament un limfoma de Hodgkin. Una situació realment dura que s'ha complicat encara més amb l'existència del coronavirus, perquè el còmic es troba dins dels anomenats grups de risc. Per això ha d'extremar les precaucions per assegurar la seva salut.

El confinament per Covid-19 el fa a casa al costat de la seva noia, l'actriu Clara Lago, i els seus gossos. Així, està gaudint de la pau necessària per lluitar contra la malaltia i també està aprofitant el temps per fer tot tipus d'activitats.

En concret, a través de les xarxes, no només ha compartit algun dels llibres que està llegint, com seria el cas de 'Yo confieso. 45 años de espía' de Fernando Rueda, sinó també receptes que ha decidit fer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fundacionochotumbao ・・・ #SEVILLA Los voluntarios de @proemaid y @rowingtogetherngo entregaron ayer 5.000 pantallas de protección facial en la Central de Compras Provincial de #SEVILLA para que sean entregadas a los sanitarios de la provincia lo antes posible. #Muchasgracias #todosaldrábien Podéis encontrar toda la información de cómo seguir ayudando en el enlace actualizado de la campaña: https://www.ochotumbao.org/causa/fabriquemos-pantallas-de-proteccion-facial/ Nuestro especial agradecimiento a @caverlandfirst , a los voluntarios de la #PoliciaLocal de #Benálmadena coordinados por Jesús Parejo y a los voluntarios de los #BomberosdeMálaga de la #Asociación @elescalin coordinados por su presidente Fernando Marcos por no soltarnos nunca la mano

Una publicación compartida de @ danirovira el

La fundació de Lago i Rovira

No obstant això, tampoc cal passar per alt que Dani, des del seu confinament i complicada situació, no s'ha oblidat dels que estan patint a hores d'ara pel coronavirus. Per això, a través de la Fundació Ocho Tumbao, en què també participa la seva noia, està duent a terme una campanya solidària que està permetent que s'estiguin repartint més de 15.000 màscares de protecció facial entre sanitaris de diferents racons d'Andalusia.

Una iniciativa que segueix en marxa i que, de moment, ha aconseguit recaptar uns 90.000 euros. La preocupació de Rovira i Lago ha servit perquè molts internautes no dubtin a agrair-li la tasca a l'actor amb missatges com ara «Gràcies, Dani. Ets admirable preocupant-te pels altres en aquesta conjuntura».


Comentaris

envia el comentari