Danone donarà un milió de iogurts i 180.000 litres d'aigua al mes mentre duri la crisi del coronavirus

Ho fa dins del seu programa 'Alimentar por amor'

Sanitaria vestida amb EPI aplaudint, 28 de març de 2020
Mentre duri la crisi del covid-19 Danone donarà un milió de iogurts i milers de litres d'aigua al mes  | EP

El Grup Danone donarà un milió de iogurts i 180.000 litres d'aigua al mes durant la crisi del coronavirus, a més de productes d'alimentació infantil per a bebès, ha indicat en un comunicat aquest divendres.

Ho fa dins del seu programa 'Alimentar por amor', que contempla mesures per a garantir el subministrament i la seguretat dels empleats de Danone i els integrants de la cadena alimentària, suport als col·lectius vulnerables i suport a les famílies.

La contribució de Danone es canalitzarà a través de diferents entitats amb les quals col·labora, com Creu Roja Espanyola, la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), l'Associació Espanyola d'Aigües Minerals (ANEABE), CàritasFood4Heroes.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Nous horaris als supermercats

La compra és per a la majoria de ciutadans l'única finestra al món exterior. Les novetats en els supermercats per la crisi sanitària no s'aturen: des de modificacions d'horari fins a nou material de protecció per als treballadors o fins i tot els consumidors. Tot i que cada cadena té les seves pròpies mesures d'actuació, és cert que totes persegueixen un mateix objectiu: protegir els consumidors i els seus empleats. 

Per això, per motius de seguretat són molts els supermercats que han decidit realitzar canvis en els horaris de tancament i obertura, així com reduir les jornades laborals. 

A més de demanar de manera insistent que es faci la compra únicament un cop a la setmana i s'adquireixen productes de primera necessitat, realitzant-la un sol membre de la família i evitant exposar a la població de risc, també sol·liciten que aquells que acudeixin al supermercat paguin la seva compra amb targeta de crèdit o mitjançant el telèfon mòbil per reduir el risc de contagi. 


Comentaris

envia el comentari