IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La inesperada decisió d'Iker Jiménez i Carmen Porter per lluitar contra el coronavirus

Tots dos presentadors es van anticipar a les recomanacions de govern

Iker jiménez i Carmen Porter
Carmen Porter i Iker Jiménez porten confinats a casa seva des del 9 de març | Youtube

Iker Jiménez i Carmen Porter van ser dels primers que van començar a sospitar que l'arribada del coronavirus a Espanya anava a crear situacions molt preocupants. Molts els van titllar d'alarmistes, però ells continuaven la seva tasca d'informar i alertar del que estava per venir.

Veient el que s'apropava, tots dos presentadors van decidir quedar-se a casa des del passat 9 de març i van evitar sortir els caps de setmana a llocs on hi hagués una gran concentració de persones, molt abans que el govern espanyol decretés l'estat d'alarma.

No han sortit per res des que es van 'autoconfinar'

«No hem sortit ni al supermercat ni a la farmàcia, perquè vam comprar de tot. Vam fer una compra gran, tan gran com per a tenir menjar per un temps, tal com vam dir al programa» explicava Carme a 'Milenio Live'.

Tan rigorosament segueixen les indicacions que ni tan sols surten a passejar els seus gossos gràcies al fet que compten amb un petit jardí a casa seva. Tampoc van a les instal·lacions de Mediaset per gravar el seu programa, ja que la productora va decidir suspendre'l fins que tot passi.

Potser és Carmen la que més seriosament s'ha pres el fet de romandre a casa, defensant el confinament total com a única mesura per frenar l'avanç del coronavirus i recomana no acudir a comprar cada dia: «Com més aneu al supermercat, més possibilitats teniu de contagiar-vos» i aconsella fer la compra «cada 15 dies».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari