IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les paraules de Christian en plena quarantena que han indignat tothom

El presentador de 'El tirón' va rebre nombroses crítiques en dir què ha après a fer durant el confinament

Christian Gálvez a El Tirón
Christian Gálvez, el presentador de 'El tirón'  | Telecinco

Emma García va dedicar part del 'Viva la vida' d'ahir a connectar amb diferents rostres de la cadena per saber com estan passant la quarantena en les seves respectives cases. Després de parlar amb Jesús Vázquez que ha explicat que va haver de tornar d'urgència d'un viatge internacional que estava realitzant i que en aquests dies s'està a casa realitzant molt esport, García ha anat a connectar amb un dels rostres de la cadena que ha perdut el seu programa enmig de la crisi pel Coronavirus.

Christian Gálvez va ser un dels primers damnificats de la graella de Telecinco, que va veure com en els primers dies de la crisi el seu programa saltava de la graella i deixava de ser el nexe entre 'Sálvame' i els informatius, cobrint-ho entre els dos sense la presència de Gálvez que perdia la seva presència a televisió, una presència que avui dia no ha recuperat i que, segons sembla, no recuperarà fins que no acabi la crisi sanitària que estem vivint.

La presentadora ha volgut saber en què estava ocupant el temps el seu company i la seva resposta ha deixat descol·locats tots els espectadors que no han sabut com entendre la seva contestació.

Gálvez enfada amb la seva frase sobre la neteja

El presentador de 'El tirón' ha dit a Emma García que s'estava fent un màster sobre l'ús de l'escombra; ipso facto, la presentadora li ha respost que tampoc té molt misteri passar una escombra per terra. La seva declaració no ha agradat gens la societat, que no entén que una persona no hagi passat mai l'escombra pel terra de casa seva.


Comentaris

envia el comentari