Demana a la policia de Vigo que el detinguin perquè està «fart» del confinament amb sa mare

Els fets han tingut lloc a Vigo i l'home va demanar ser detingut mentre assegurava que era portador del coronavirus | També va assegurar que estava «indignat» per l'obligatorietat del confinament

Un agent dels Mossos de paisà en una estació de tren
Els Mossos han pogut detenir-lo gràcies a l'ajuda dels vigilants de seguretat | Mossos d'Esquadra

Controvertit succés a Vigo, Galícia. Un home de 44 anys es va presentar a la comissaria de Policia Local per demanar als agents que el detinguessin perquè, segons va exposar, estava «fart d'estar a casa amb la seva mare» pel confinamentdecretat en el marc de l'estat d'alarma. Per més inri, l'home va demanar ser detingut mentre assegurava que era portador del coronavirus.

L'home va tornar a comissaria poc després

La Policia va sol·licitar una ambulància i, després d'explorar a l'home, el personal mèdic li va explicar que no presentava simptomatologia compatible amb la infecció per coronavirus; raó per la qual li va recomanar que tornés al seu domicili. No obstant això, dues hores més tard, l'home va tornar a dependències policials i novament va demanar ser detingut. En aquesta ocasió va argumentar que estava «indignat» per haver de romandre en confinament domiciliari i que estava «fart d'estar a casa amb la seva mare».

El succés va tenir lloc el passat dimarts, 17 de març, a les 18.30 de la tarda i, segons la policia, l'home manté el confinament i ja ha tornat al seu domicili. 


Comentaris

envia el comentari