IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Admeten la denúncia contra el Govern per presumptes traves a la Guàrdia Civil

El jutjat d'instrucció número 5 de Martorell ha admès a tràmit la denúncia

Agents de la Guàrdia Civil abans de desinfectar una residència a Madrid
La Generalitat va bloquejar presumptament l'hospital de campanya de la Guàrdia Civil | Catalunya Diari

La Justícia ha acceptat la denúncia sobre el bloqueig del Govern català a l'hospital de campanya de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca (Barcelona). El jutjat d'instrucció número 5 de Martorell ha admès a tràmit la denúncia d'un advocat i ha iniciat les investigacions per assegurar-se que l'escrit d'aquesta sigui fefaent.

A l'espera de la decisió de la Fiscalia

La jutgessa Miriam Sala ha acceptat la denúncia per determinar si la conselleria de Salut va incórrer en un delicte en descartar l'hospital de campanya al·legant que no complia «les necessitats del sistema». En l'escrit d'incoació la magistrada indica, paral·lelament, que com que Quim Torra i la consellera Vergés són càrrecs electes, haurà d'informar a la sala penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Ara, però, cal que la Fiscalia respongui.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, un cop el departament de Salut va bloquejar l'habilitació de l'hospital campanya, va emplaçar el Govern a fer prevaldre «el benestar de la ciutadania» per davant de les possibles «diferències» entre administracions. 


Comentaris

envia el comentari