URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

La denúncia del pare de la reina Letícia que ha de llegir tothom

Jesús Ortiz ha compartit un missatge sospitós que li ha arribat al correu

El pare de la reina Letícia, Jesús Ortiz, en una imatge d'arxiu el 3 d'abril de 2020
Jesús, el pare de la reina Letícia, ha alertat d'una nova estafa | GTRES

La crisi del coronavirus està portant no només que es desperti el costat més humà i solidari de tots els ciutadans, sinó també la part més dolenta persones. Amb això últim ens referim al fet que són diverses les estafes que estan circulant a hores d'ara per aprofitar la generositat de molts ciutadans.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Precisament una d'aquestes estafes ha pretès enganyar el pare de la reinaLetícia, el periodista Jesús Ortiz, que no ha dubtat a donar-la a conèixer de forma pública per evitar que algú pugui caure en aquesta.

Una estafa relacionada amb una donació fictícia

Hem de recordar que, recentment, Jesús ja va denunciar un altre engany relacionat amb els comptes de Netflix. Aquest cop, però, ha compartit un correu electrònic que va rebre. El missatge, signat per algú que suposadament s'anomena Helene Benedict, exposava el següent:

«Li escric des del llit d'una clínica aquí a Nova York. Estic en tractament mèdic a causa d'un càncer de cor, i els meus metges m'han dit que tinc 30 o 40 dies per viure. Després de veure el que el Coronavirus està fent a Espanya, vaig decidir fer una donació per salvar la vida d'altres persones».

El pare de la reina no només ha criticat el contingut poc fiable de l'esmentat correu electrònic sinó que, a més, ha fet una important advertència perquè ningú caigui en aquesta estafa: «Òbviament busquen que contestem, ens demanaran un compte per fer l'ingrés o alguna quantitat per a la gestió administrativa i ... Enxampats! (...) Si està mal redactat, desconfia», ha recomanat Jesús.


Comentaris

envia el comentari