YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Converteixen una antiga fàbrica de Mataró en una festa en ple confinament

Els fets van tenir lloc la nit de dilluns a dimarts en una nau industrial abandonada

Instant en què els Mossos imposen la sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte 21 de març de 2020 a Maçanet de la Selva.
Els fets van tenir lloc la nit de dilluns a dimarts en una nau industrial abandonada | Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra han denunciat set persones que la nit de dilluns a dimarts s'havien reunit en una antiga fàbrica abandonada del carrer Prim de Mataró (Maresme), on havien organitzat una festa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Denunciats per trencar el confinament

De les set persones, una viuria a l'espai i se l'ha denunciat per desobediència, mentre que les altres sis serien els 'convidats' i han estat denunciades per trencar el confinament. En aquest sentit, els Mossos insisteixen en la necessitat de ser responsable i quedar-se a casa per combatre la pandèmia del coronavirus.

Vint avisos a un mateix veí per sortir de casa

En la mateixa línia, la Policia Local de Tortosa ha instruït diligències judicials per un delicte de desobediència a un veí que ha incomplert repetidament l'ordre de confinament per la pandèmia de coronavirus. Els agents l'havien advertit en més de vint ocasions perquè es mantingués al seu domicili i li havien aixecat fins a tres actes per no justificar la seva presència al carrer. 


Comentaris

envia el comentari