IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El descuit de TVE en directe i per doble en ple informatiu

Ana Blanco va viure un moment incòmode per un error de realització

Ana Blanco durant l'informatiu de TVE
Ana Blanco va viure un moment incòmode durant l'informatiu de TVE | CatalunyaDiari

Ana Blanco, l'estrella del telediari a TVE, ha viscut un d'aquells moments incòmodes que es pateixen en directe a la televisió. Tot i això, segur que no és la primera vegada que l'experimentada periodista s'enfronta a moments similars a aquest.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La periodista estava informant sobre l'elevat nombre de sanitaris que s'han contagiat de Covid-19 des de l'inici de la pandèmia a Espanya, un tema molt delicat que preocupa molt a tot el país, que està patint totes les conseqüències del coronavirus.

En aquest mateix instant, la presentadora va donar pas a una reportera perquè ampliés la informació. Després dir el nom de la seva companya, Ana Blanco li va preguntar: «Quin ha estat el nombre de positius en les últimes 24 hores?». La reportera, que estava en directe a les portes de l'Hospital Clínic de Madrid, va començar a detallar la informació.

Va entrar en directe sense saber-ho

De cop i volta el pla de la reportera que estava parlant va desaparèixer i va aparèixer en pantalla el d'una altra que estava preparant-se per entrar més tard a l'informatiu. Aquesta, estava despistada mirant al cel, somrient i fent gestos. Ningú va avisar-la  que la seva imatge estava en directe, de manera que va seguir a la seva sense saber el que estava passant. El seu gest mirant al cel és la típica imatge que s'utilitza per fer els famosos mems que tant circulen per les diferents xarxes socials.

Després d'aquesta aparició, la connexió amb l'altra reportera va tornar, de manera que va seguir amb la seva explicació sobre els sanitaris contagiats. De sobte es va tornar a repetir la mateixa escena, i els realitzadors van decidir tallar finalment la connexió per evitar posar en pantalla a l'altra reportera que seguia preparant-se.

Després d'això es va tornar a plató, on Ana Blanco tenia un gest de no saber què fer. Donat l'alt volum d'informació en els últims dies, els realitzadors estan treballant a un ritme més frenètic, cosa que pot provocar errors en directe com aquest de TVE. 

La gent s'ha pres aquest moment amb humor a les xarxes socials, tot i la cara llarga d'Ana Blanco, però són coses que passen.


Comentaris

envia el comentari