Un desinfectant casolà provoca greus cremades a diversos menors als Estats Units

La Policia ha detingut la propietària de la botiga que va vendre aquest producte
Imatge d'arxiu d'un desinfectant de mans
Una botiga ven un desinfectant casolà que ha provocat cremades als Estats Units | Catalunya Diari

 

Detenen la propietària d’una botiga de 24 hores de Nova Jersey (Estats Units) per vendre un desinfectant casolà que ha provocat greus ferides a diversosmenors d’entre 10 i 11 anys. Així, les autoritats han presentat càrrecs contra Manisha Bharade per fabricar un desinfectant de mans casolà que ha provocat cremades a quatre nens en el marc de la crisi per la pandèmia de coronavirusque cada vegada creix més i més i ha provocat morts per dur a terme pràctiques no adequades.

 

Quatre menors amb cremades pel desinfectant casolà

Manisha Bharade té de 47 anys i ha estat detinguda, segons ha informat el fiscal Mark Musella aquest passat 10 de març. La dona s'enfronta a càrrecs per posar en perill el benestar dels quatre nens i, a més, dur a terme pràctiques comercials enganyoses, ja que va barrejar desinfectant espumós amb aigua i ho va envasar en petites ampolles que després venia a la seva botiga situada al municipi de River Val, al comtat de Bergen, a l’estat de Nova Jersey.

 

En relació amb aquest cas, el fiscal general de l’estat, Gurbir Grewal, ha expressat: «Deixeu-me ser francament clar: Si intentes aprofitar-te dels residents durant una emergència sanitària, hauràs d'enfrontar-te a les conseqüències», afegint de manera contundent segons el diari local ‘New York Post’, «Els que vulguin guanyar diners ràpidament, explotant als altres, es toparan amb conseqüències civils i penals».

 

Imatge dels desinfectants casolans que han provocat cremades a quatre nens de Nova Jersey, 10 de març del 2020
Un desinfectant casolà ha provocat cremades a quatre nens de Nova Jersey | Facebook (@RiverValePolice)

 

Venia un desinfectant casolà i perillós per combatre el coronavirus

Cal destacar que el desinfectant casolà creat per Bharade ha provocat una reacció al·lèrgica en els menors, fent que un d’ells hagi estat hospitalitzat per les cremades sofertes, metre que els altres tres nens han patit cremades de menor grau.  Així, les forces de seguretat van presentar-se a la botiga després de veure diverses imatges del producte a les xarxes socials, juntament amb d’altres on es podien veure clarament les cremades provocades als braços dels nens.

 

Segons han informat mitjans locals, la dona va vendre 14 ampolles de la mescla a diversos clients i a 2,50 dòlars cadascuna, cinc de les quals han estat ja lliurades a la Policia que ha destacat que  la detinguda «no pretenia guanyar molts diners amb això i òbviament no volia ferir a ningú», però «no té la formació adient i no és química».

 Comentaris

envia el comentari