El fill de Lorenzo Sanz desmenteix que s'hagi perdut el cos del seu pare

Es va estendre el rumor que la funerària havia extraviat el fèretre

L'expresident del Real Madrid, Lorenzo Sanz
El fill de Lorenzo Sanz ha desmentit la notícia a través de Twitter | CatalunyaDiari

Lorenzo Sanz va morir el passat dissabte a Madrid després de no poder superar el contagi per coronavirus. Una setmana després de la seva mort, es va estendre el rumor que havia desaparegut el cos de qui va ser el president del Reial Madrid entre els anys 1995 i 2000, cosa que ha desmentit fa pocs minuts el seu propi fill a través de Twitter. 

Confusió després d'aparèixer a 'Sálvame'

La família de la víctima, en concret el seu fill Lorenzo Sanz Durán, va assegurar al programa 'Sálvame' de Telecinco que el seu pare havia de ser incinerat el passat dimarts dia 24, però a causa del col·lapse dels tanatoris de la Comunitat de Madrid, es va haver d'ajornar la cerimònia. 

«Només vam dir que no sabíem si l'havien incinerat o no, ja que ens van comunicar que estaven desbordats i ja ens avisarien. No que no sabessin on era», ha aclarit el seu fill a través del seu compte personal de Twitter

Molta gent va malinterpretar les paraules que aquest va dir al programa de Telecinco, i de seguida van començar a escampar-se rumors falsos sobre que la família havia denunciat a la funerària per perdre el cos i reclamaven una resposta clara al respecte.  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La família està totalment enfonsada

Els fills de la víctima encara no han pogut reunir-se tots, ja que cada un d'ells es troba als seus respectius habitatges vivint el confinament. La dona de Lorenzo Sanz, Mari Luz, només ha pogut rebre la companyia del seu fill Lorenzo, que va ser l'encarregat de portar-la a l'hospital mentre el seu marit era ingressat. Una altra de les filles, Malula, no pot tornar de Dubai per poder acompanyar als seus germans i la seva mare en aquesta situació tan complicada. 


Comentaris

envia el comentari