IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

El detall de la reina Letícia aquest dilluns que preocupa molta gent

L'aspecte fatigat de la monarca preocupa molt

Imatge del rostre de la reina Letícia
La reina Letícia segueix treballant des de casa | CatalunyaDiari

No són bons temps per a ningú, tots i cada un dels espanyols estem vivint una de les pitjors etapes de la història recent. Els reis tampoc queden exempts d'aquesta situació. A causa del confinament, tant Letícia com Felip segueixen treballant des de casa, fins i tot més que abans.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Des que donessin per finalitzada la seva agenda oficial, els reis no han deixat de treballar de manera exhaustiva per aconseguir guanyar la batalla del coronavirus. Els monarques han iniciat una setmana més de teletreball, cosa que a poc a poc es van acostumant, encara que a jutjar per les imatges, sembla que els està debilitant bastant.

L'aspecte cansat de Letícia

L'última foto de Letícia Ortiz ha generat certa preocupació sobre el seu estat de salut, ja que aparentment la monarca apareix amb un rostre molt fatigat i amb els cabells lleugerament despentinats, a més de portar un 'look' molt clàssic, cosa a la qual no està acostumada.

La reina ha iniciat la setmana mantenint una conversa amb els responsables de Llogarets Infantils SOS per conèixer de primera mà com estan vivint les persones més vulnerables aquesta situació. Potser el seu nou ritme de vida hagi alterat el seu benestar, però per desgràcia és el que toca.

Els reis estan vivint aquesta situació de crisi sanitària en pròpia pell, igual que tots els ciutadans. Fins i tot la mateixa Letícia va haver de fer una quarantena particular per prevenció, després d'haver tingut contacte amb Irene Montero, que va donar positiu per Covid-19. Ara i acabada de sortir del seu confinament, la monarca ha preocupat molt pel seu aspecte. Segurament tot sigui conseqüència del cansament acumulat d'aquests dies.

Avui mateix els reis també han volgut posar-se en contacte amb Portugal, que per desgràcia també està patint les conseqüències d'aquesta pandèmia. Felip i Letícia han trucat a Marcelo Rebeldo, president de Portugal, amb el qual han ratificat la voluntat dels dos països de reforçar la solidaritat. En els pròxims dies s'espera que els reis continuïn mantenint converses amb altres països, amb l'objectiu de formar una pinya, perquè tots se sumin a aquesta lluita.


Comentaris

envia el comentari