Detenen una dona quan anava a casa d'un home que havia conegut en una app de contactes

La detenció ha estat practicada pels Mossos d'Esquadra, segons han informat a les xarxes socials

Instant en què els Mossos imposen la sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte 21 de març de 2020 a Maçanet de la Selva.
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. | ACN

Una dona ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra, segons ha explicat la mateixa policia catalana a través de les xarxes socials, per saltar-se el confinament per un motiu d'allò més curiós. La dona acabava de conèixer un home a través d'una aplicació de cites per a mòbils i es disposava a desplaçar-se al seu domicili, cosa que, en ple estat d'alarma, no es està permesa.

Segons han explicat els mateixos Mossos d'Esquadra, la dona ha quedat detinguda per resistència i desobediència als agents que van acabar denunciant-la. No s'ha especificat, però, en quina localitat catalana s'han produït els fets.

Una altra insòlita actuació dels Mossos en ple estat d'alarma

No és la primera actuació insòlita que han realitzat en els darrers dies els Mossos d'Esquadra. La policia catalana va tancar divendres, 20 de març, al vespre, un estudi de tatuatges que estava obert al públic a l'Hospitalet de Llobregat, incomplint el decret d'estat d'alarma. Els agents es van personar a l'establiment, van denunciar les cinc persones que estaven a l'interior i van clausurar el local.

«Les ganes de fer-te un tatuatge poden esperar, el teu compromís és clau #quedatacasa», ha piulat el cos de Mossos d'Esquadra a les xarxes socials. En paral·lel, la policia catalana també ha informat de la denúncia a un home que havia trencat el confinament per anar a fer surf a la platja. L'individu va ser enxampat en un control de trànsit a l'N-IIa Lleida. Va ser multat i obligat a fer mitja volta per tornar a casa seva. 


Comentaris

envia el comentari