IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos detenen un veí de la Jonquera que s'ha saltat el confinament 22 vegades

El jove, de 34 anys i petit delinqüent habitual, surt al carrer sense motiu i no respecta les restriccions

Control dels Mossos al peatge de Vilassar de Mar el 28 de març
L'home ha estat detingut pels Mossos després de saltar-se el confinament en fins a 22 ocasions. | SCT

Els Mossos i la Policia Local de la Jonquera han denunciat fins a 22 vegades un veí del poble per saltar-se successivament el confinament. Es tracta d'un ciutadà francès de 34 anys, però resident al municipi, que no respecta les restriccions de l'estat d'alarma. De fet d'ençà que va començar el confinament, no només se l'ha denunciat, sinó també detingut, per desobeir de manera reiterada els agents de l'autoritat.

Un vell conegut de la policia

Per més inri, però, el jove és un vell conegut de la policia. Té problemes de dependència amb les drogues i es dedica a cometre petits delictes (entre d'altres, trenca la lona dels camions per robar-los mercaderia). Precisament, algun dels cops en què se l'ha denunciat ha estat durant les seves anades i vingudes al polígon.

D'ençà que es va decretar el confinament, aquest jove surt al carrer de manera reiterada. I de fet, les dades parlen per elles mateixes, perquè quan s'estan a punt de complir quatre setmanes de l'estat d'alarma (és a dir, 28 dies) aquest noi ja acumula fins a 22 denúncies imposades tant pels Mossos com per la Policia Local.

151 denúncies només a la Jonquera

I no només això, sinó que també ja se l'ha detingut. Però una vegada i una altra, ell torna a sortir al carrer tot i l'estat d'alarma per la covid-19. El jove, que consumeix estupefaents, també acumula altres antecedents per petits delictes. D'ençà que va començar el confinament, la Policia Local de la Jonquera ha imposat ja un total de 151 denúncies al municipi per saltar-se l'estat d'alarma.


Comentaris

envia el comentari