Vuit detinguts a Barcelona enmig d'una orgia en ple confinament

Van localitzar una gran quantitat de drogues en una de les habitacions

Cotxe dels Mossos d'Esquadra sortint dels jutjats de Vilanova i la Geltrú
Els Mossos s'estan fent càrrec de la investigació | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han detingut vuit persones que participaven en una orgia en un pis de Barcelona malgrat les restriccions imposades pel decret d'estat d'alarma a causa de l'emergència del coronavirus. En una de les habitacions del pis s'hi va localitzar, a més, una gran quantitat de droga.

L'alerta es va rebre a les 22.30 hores de divendres en un domicili situat al districte de l'Eixample. Una patrulla de la policia es va personar a l'habitatge i, inicialment, va ser confosa com a participant de la 'festa'. Les vuit persones a l'interior van confessar que volien fer una orgia i els agents van trobar grans quantitats de droga (cocaïna, speed, marihuana, pastilles i MDMA) en una de les habitacions del pis. Els vuit homes, amb edats entre els 23 i els 34 anys, van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública i multats per saltar-se el confinament.

Sancionen un conductor que conduïa acompanyat de tres prostitutes a Maçanet de la Selva

Tot plegat ha passat el mateix dia que els Mossos d'Esquadra han sancionat un conductor i tres prostitutes quan tornaven cap a Barcelona després d'haver realitzat aquest divendres un servei sexual en una festa en un poble de la demarcació. Els agents els han aturat quan estaven a punt d'entrar a l'autopista AP-7 a Maçanet de la Selva.

Els quatre infractors viatjaven en una furgoneta Mercedes negra de nou places, però complint amb la normativa aprovada per evitar contagis, no podien anar més de d'una persona al vehicle, ja que no es tracta d'un taxi, que sí pot portar un acompanyant. Després un patrulla els ha acompanyat fins a l'estació de tren de Girona per evitar que viatgessin junts en el mateix cotxe. El vehicle ha estat aturat prop d'una hora just a l'entrada del peatge.


Comentaris

envia el comentari