Diego Matamaros parla de la seva experiència com infectat: «Es tanquen els pulmons»

El jove ha explicat quins són els símptomes que ha patit

Diego Matamoros
Diego Matamoros té el coronavirus i explica la seva experiència | Telecinco

Diego Matamoros també està infectat per coronavirus i a través del seu canal de Mtmad ha explicat com es troba i quines són les mesures que segueix per evitar convertir-se en un focus de contagi. L'exmarit d'Estela Grande ha començat el vídeo ensenyant com neteja les portes de la seva casa i el comandament de la televisió amb un drap humit amb aigua i lleixiu.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Tinc coronavirus, han estat dues setmanes complicades i encara no he recuperat el gust ni l'olfacte, he estat amb tos molt forta» explicava només començar. Tampoc ha dubtat en explicar els símptomes que ha patit durant aquests dies: «Perquè la gent ho pugui identificar, és com si tinguessis asma, comences a tossir, es comencen a tancar els pulmons i t'ofegues. Febre, mal muscular, cansament generalitzat, el tem limfàtic també es veu afectat. Quan vaig estar prenent ibuprofèn em va sentar fatal i per mi va ser dolent».

La família li ha donat suport

Matamoros s'ha aventurat a parlar dels medicaments aconsellats per combatre la malaltia: «Estic amb paracetamol cada sis hores per la febre, he d'estar 15 dies aïllat... els símptomes de la pèrdua del gust i l'olfacte és la fase final de virus».

Diego s'està recolzant en els seus éssers estimats, com la seva germana, Laura Matamoros, qui li ha portat la compra perquè no hagi d'anar al supermercat. «Sóc conscient de tot, no surto a cap lloc, només a treure el gos, però ho he passat molt malament perquè he estat sol a casa ocupant-me de tot, és complicat estar així. És veritat que m'he sentit molt sol, i això és molt fotut perquè no és una grip, vaig trucar i no em van trucar en dies, no es va presentar cap metge, he hagut de fer-ho per contactes, per privat, fer moltes coses», sentenciava.

Culpa al govern de la demora

El jove es mostra totalment comprensiu amb els sanitaris i culpa al govern de la demora: «El govern no ha sabut prevenir res de tot això, i a qui dono les gràcies és als sanitaris i a tota la gent que està donant la seva vida, el seu treball per ajudar a la gent que estem malament. Desitjo que això no ho agafeu perquè és horrible».

Diego també ha comptat amb el suport de la seva exparella, Estela Grande, malgrat que «no tinguem la millor relació del món, queda el fet de saber estar, l'educació, certa part d'amor, un es preocupa per l'altre».


Comentaris

envia el comentari