Sense paraules: Es disfressa d'arbust per sortir de casa sense ser multat

L'enginy dels ciutadans s'aguditza per poder sortir de casa durant el confinament sense ser multats

Imatge del centre de Barcelona buit pel confinament del coronavirus
Un enginyós ciutadà britànic es disfressa d'arbust per saltar-se les normes de confinament | EFE

En plena crisi del coronavirus i amb les restriccions de mobilitat imposades en gran part dels països europeus per frenar la pandèmia, són moltes les persones que aprofiten el seu temps lliure per buscar formes de trencar les regles del confinament sense ser multades.

Les llargues hores que passem a casa aguditzen l'enginy de molts, que estan disposats a fer el que calgui per passar encara que sigui uns minuts fora de la llar.

A Espanya ja hem vist el cas d'una persona disfressada de Tiranosaure Rex recorrent els carrers de Múrcia. Un cas cridaner, però que no supera l'increïble disfressa que va idear un ciutadà britànic.

És el cas d'un habitant del comtat de Hertfordshire —Regne Unit—, que es va fer una laboriosa disfressa d'arbust per passejar-una estona per la seva urbanització sense ser vist per la policia.

El que no s'esperava l'home era que seria sorprès pels seus veïns Nicholas Murray i Madeline Mai-Davies, que des de la finestra de casa van observar bocabadats l'escena surrealista.

L'home, disfressat amb un frondós vestit de fulles, surt de casa i comença a recórrer de forma sigil·losa els carrers del voltant de la seva llar, fent alguna que una altra parada sobre les zones de gespa per camuflar-se entre elles.

Segons va relatar la parella al mitjà de comunicació 'Daily Mail', van decidir compartir les imatges a través de la xarxa social Tik Tok per «treure un somriure a tots els que ho estan passant malament en aquests dies tan difícils». I està clar que ho van aconseguir, perquè el vídeo té gairebé 17 milions de visualitzacions en diferents xarxes socials.

Tot i que aquesta curiosa estratègia de fugida ens va deixar un moment únic, el confinament és una mesura de protecció per evitar l'expansió de virus. És una responsabilitat de tots complir les regles i no buscar excuses, per molt enginyoses que siguin, per escapolir-se de la llar.


Comentaris

envia el comentari