INVITACIÓ:

🦠 Et convidem al nou grup oficial de Facebook de CatalunyaDiari amb seguiment especial del Coronavirus a Catalunya. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

URGENT

❗️ Itàlia registra el menor nombre de contagis nous en 24 hores des de l'inici de la crisi

Novetats sobre el dissetè cas de coronavirus a Catalunya

El seu estat és lleu i s'ha contagiat per contacte amb un cas anteriorment confirmat
El seu estat és lleu i s'ha contagiat per contacte amb un cas anteriorment confirmat | Catalunya Diari

 

Departament de Salut ha confirmat un nou cas de coronavirus, que eleva a 17 el total de casos que hi ha a Catalunya. Es tracta d'una dona de 31 anys resident a Viladecans (Baix Llobregat) que s'ha contagiat per contacte amb un cas anteriorment confirmat. L'estat de la dona és lleu, com en tots els casos que hi ha a Catalunya. En el conjunt de l'Estat, el Ministeri de Sanitat ha informat d'un total de 129 casos fins a les dotze del migdia.

 

Les recomanacions de Salut

El Departament recorda que, entre les mesures genèriques per a la protecció individual, hi ha rentar-se les mans amb aigua i sabó o amb solucions alcohòliques, evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d'afecció respiratòria, mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d'infecció respiratòria aguda, tapar-se la boca i el nas amb mocadors d'un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar, i evitar compartir menjar i estris.

 

També et pot interessar...

 

 

 

Més notícies de la categoria Coronavirus