El coronavirus no pot amb l'amor: Va a veure el seu marit per la finestra de la residència als EUA

La malaltia no pot separar a un matrimoni que dura 60 anys

Dorothy i Gene Campbell parlant a través d'una finestra
Dorothy i Gene Campbell fa 60 anys que es van casar | Cedida

L'epidèmia del coronavirus està deixant tota mena de notícies. Tot i que la majoria estant centrar-se en la por generada per la malaltia o en la seva expansió, aquests dies encara podem trobar històries com la de Dorothy Campbell que demostren que l'amor pot amb tot. 

I és que aquesta dona de 88 anys va protagonitzar un moment molt emotiu el passat dijous a una residència de l'estat de Washington, als EE.UU, on es concentren més casos al país. Caminant amb el seu bastó, i acompanyada d'un dels seus fills, no va dubtar en anar a veure al marit Gene, de 89 anys, encara que només va poder parlar amb ell per una finestra, ja que, segons informava el 'New York Post', el centre es troba aïllat. 

Cap virus pot amb dècades d'amor

Són diversos els ancians que haurien mort en aquesta residència. Això no va impedir a Dorothy, davant la falta d'informació sobre Gene, ser valenta i a anar a veure a l'amor de la seva vida, amb qui es va casar fa 60 anys. Encara que fos a través d'un vidre, tots dos van poder parlar una estona i demostrar-se així que no hi ha res que els pugui separar. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari