IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La donen per morta de coronavirus a l'hospital i descobreixen que segueix viva

El seu fill ha denunciat el greu error de l'hospital on estava ingressada

Un home amb un ram de flors blanques a les mans en un cementiri el 8 d'abril de 2020
Un home descobreix que la seva mare, a qui donaven per morta de coronavirus, segueix amb vida | Pixabay

Molts són els morts a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. Famílies trencades que han viscut en pròpia pell la pèrdua d'un ésser estimat a què no han pogut ni tan sols acomiadar-se i històries personals que s'amaguen darrere de cada cas.

Això mateix és el que li ha passat a un home quan ho tenia tot a punt per donar-li l'últim adeu a la seva mare morta després contagiar pel virus i es va adonar que en realitat era viva.

La família va ser informada de la mort de la dona

Els fets van tenir lloc a la República de Macedònia del Nord. Blagojce Doncev seguia amb atenció les notícies que arribaven des de l'hospital general de Kocani, després que la seva mare de 58 anys hagi ingressat per un empitjorament de la seva salut. Després de dies d'angoixa, Doncev va rebre la trista notícia que no havien pogut fer res per salvar-li la vida i que la seva mare, per tant, havia mort.

L'home va començar, llavors, a iniciar els preparatius per a l'enterrament i quan van anar a recollir el cadàver es van emportar una increïble sorpresa: el cos no hi era.

No trobaven el cos perquè seguia amb vida

«Quan vam anar a reclamar el cos em van dir que no sabien on era» ha explicat Donvec. Després dels moments de confusió, l'home va rebre una gran notícia: «Després ens van dir que era viva».

Segons sembla, la dona va ser reanimada i continua ingressada a l'hospital mentre continua amb el tractament. El seu fill no pot veure-la a causa de les restriccions i, tot i la feliç notícia, l'error comès no quedarà impune, ja que es troba sota investigació.


Comentaris

envia el comentari