Una pacient de 98 anys aconsegueix superar la infecció pel coronavirus

La dona va ingressar amb la seva filla de 55 anys, qui també va contagiar-se

Una dona amb roba de protecció contra el coronavirus a Xangai el 26 de febrer de 2020
Xina comptabilitza en 2.870 les víctimes mortals per coronavirus | Catalunya Diari

Una dona de 98 anys i resident a Wuhan s'ha convertit en la persona més gran que aconsegueix superar la pneumònia que provoca el nou coronavirus després d'haver rebut l'alta mèdica aquest diumenge. La pacient, que resideix en un barri de Wuhan, va presentar febre a principis de febrer. Va ser hospitalitzada i traslladada a un hospital de Wuhan el 13 de febrer juntament amb la seva filla de 55 anys, que també estava infectada.

La dona va estar greu i va arribar a registrar febre de 40 graus. Se li van aplicar els medicaments antivirals i antiinfecciosos i va estar sota observació mèdica de 24 hores. «La seva recuperació donarà confiança a altres pacients que continuen rebent tractament», ha destacat el director de l'hospital. Les autoritats xineses han destacat que la proporció de pacients que s'han recuperat a la Xina continua en augment i la setmana passada es va situar en el 52,1%, ha destacat un portaveu del Ministeri de Sanitat, Mi Feng.

El tractament mèdic sembla eficaç

«Les xifres indiquen que la situació general de prevenció i control del brot continua millorant, alhora que resulten evidents els efectes del tractament mèdic», ha explicat Mi. Les últimes dades oficials del Ministeri de Sanitat de la Xina situen en 2.870 les víctimes mortals pel brot al país i en 79.824 els contagiats. També hi ha focus importants en països com Corea del Sud, el Japó o Itàlia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari