YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dos casos nous de coronavirus a Girona i Barcelona

Ho ha confirmat la Conselleria de Salut aquesta mateixa tarda

Equip mèdic revisant la temperatura corporal dels passatgers que arriben a l'aeroport de Bratislava
Salut confirma dos casos nous de coronavirus a Catalunya | Cedida

El Departament de Salut confirma dos casos nous de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Es tracta d’una jove de 20 anys de Girona i d’un home de 38 anys resident a Barcelona. L’estat de tots dos casos és lleu i en tots dos casos el contagi s'ha produït per contacte amb dos casos diferents anteriorment confirmats.

La Generalitat ja ha confirmat aquest dilluns al matí altres dos casos lleus: una dona de 40 anys i un home de 37 anys, tots dos residents a Barcelona, i que van estar a contacte amb una persona alemanya que té el Covid-19; i amb els d'aquest dilluns a la tarda ja són16 les persones afectades.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Trucar al 061

Dissabte Alba Vergés, la consellera de Salut, va anunciar noves mesures per combatre el coronavirus, com ara que les persones que requereixen fer la prova per comprovar si han estat infectades pel coronavirus, ja no hauran de desplaçar-se a un centre sanitari, sinó que se’ls farà la prova a domicili. Així, qui pensi que pot patir la malaltia ha de trucar al 061 Salut Respon, on un facultatiu l’atendrà i, juntament amb els serveis d’epidemiologia, determinaran si compleix criteris de sospita. En cas que sigui pertinent, els serveis d’emergències mèdiques es desplaçaran al domicili de la persona per tal de recollir les mostres necessàries per fer la prova. 

L’Agència de Salut Pública de Catalunya recorda que el 80% dels casos de coronavirus arreu del món són lleus. De fet, tots els confirmats fins ara a Catalunya són lleus, i de tots es té completament identificada la seva procedència i recorregut

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari