INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de CatalunyaDiari amb seguiment especial del Coronavirus a Catalunya. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Dues noves morts per coronavirus i dos bebès aïllats a Catalunya

Salut ha confirmat 23 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2
Confirmada dues noves morts per coronavirus a Catalunya | EP

 

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda dues noves morts per coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Les víctimes són un home de 97 anys i una dona de 88. Amb aquestes són 28 les morts que s'han produït al país, 3 a Catalunya.

 

Paral·lelament, també ha confirmat 23 casos nous entre els quals hi ha un nadó de sis mesos i un d'un any els quals estan aïllats a casa seva i es troben en estat lleu. Del total de persones afectades pel coronavirus, 25 són professionals sanitaris. A tot l'estat hi ha 1.062 casos positius registrats.

 

Les dues víctimes tenien patologies prèvies

L'home de 97 anys i amb patologies prèvies, va morir ahir en un centre hospitalari de Barcelona on estava ingressat des del passat 6 de març. La víctima vivia en una residència de la capital catalana motiu pel qual les persones amb patologia prèvia associada a problemes respiratoris del centre així com el seu company d'habitació han estat aïllats. A més, també s'ha fet una neteja antisèptica a la planta on estava el difunt.

 

La segona víctima, la dona de 88 anys, patia una pneumònia i una insuficiència respiratòria. La dona va començar a tenir símptomes el passat 27 de febrer i va ingressar el 6 de març a un hospital de Barcelona on ha mort avui.

Més notícies de la categoria Coronavirus