IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kian, el menor de 15 anys que s'ha suïcidat per no aguantar més el confinament

«Ha estat molt inesperat. No tenia cap problema mental ni estava deprimit», han manifestat els seus pares

Kian, el jove de 15 que s'ha suïcidat per no suportar el confinament al Regne Unit a l'abril de 2020
Imatge de Kian, el jove mort | Facebook / Jolene Southway

Un menor de 15 anys s'ha suïcidat a casa al perquè no podiasuportar més el confinament pel coronavirus. Els fets han tingut lloc al Regne Unit, on el confinament va començar el passat 31 de març.

Kian Southway, el jove mort, havia experimentat un canvi radical en la seva actitud des que es va decretar el confinament: «Estimava la vida», han declarat els seus pares al mitjà 'Wales Online'. «Ha estat molt inesperat. No tenia cap problema mental ni estava deprimit», manifestaven a l'esmentat mitjà els seus pares. Kian era un jove que practicava el kick boxing i en un futur volia dedicar-s'hi.

Molts missatges de suport

Segons han explicat, han rebut molts missatges de pares explicant que alguns dels seus fills han passat pel mateix o que tenen casos similars molt propers amb adolescents: «He rebut missatges de gent que em diu que els seus fills ho han intentat o que coneixen casos similars. La gent ha de parlar, saber si algun membre de la família no està bé. Hi ha números de telèfon si no pots parlar amb la família».

Els pares del menor han volgut explicar el seu cas per conscienciar a la població dels problemes que pot generar el confinament i l'aïllament, tant entre menors com en adults. Aquest tràgic succés ha sacsejat a la família de Kian i al país sencer, per això és important recordar que davant qualsevol problema hi ha números per demanar ajuda.


Comentaris

envia el comentari