Dràstica decisió amb un dels programes més estimats d'Antena 3 pel coronavirus

De moment se seguirà emetent gràcies als que ja tenien gravats

Antena 3
Antena 3 s'ha vist obligat a suspendre les gravacions | Antena 3

Sembla que la crisi del coronavirus no ha fet més que començar. Després que s'anunciés la suspensió de programes com 'El Hormiguero', Antena 3 ha decidit seguir amb la seva política de prevenció i suspendre també les pròximes gravacions previstes per a 'La ruleta de la suerte'.

En aquest sentit, el mateix presentador Jorge Fernández, ha aclarit a través de les xarxes socials que: «Hem estat molt previsors i hem gravat molts programes aquestes darreres setmanes. Així que tenim matalàs suficient per aguantar amb programes gravats».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

S'espera que l'emissió del programa sigui l'habitual de dilluns a divendres

Així doncs, s'espera que, de moment, l'emissió del programa sigui l'habitual de dilluns a divendres. «Esperem que amb la responsabilitat individual passem aquesta crisi com més aviat millor i tornem a la normalitat. Però per això, que és el que tots volem, depenem de nosaltres mateixos. La nostra responsabilitat és el millor antídot», explica el presentador.

Paral·lelament, sí que s'ha informat les persones que tenien previst assistir com a concursants en els pròxims dies que, fins a nova ordre, no se seguirà amb les gravacions. Però Antena 3 no ha estat l'única cadena de televisió que ha hagut de suspendre importants programes de la seva graella. De fet, TVE ha decidit suspendre de manera temporal 'Operación Triunfo'.

 

Suspenen l'acadèmia d''OT'

Amb aquesta dràstica decisió l'Acadèmia d'OT tanca temporalment i se suspèn el programa, ja que tant la cadena com la productora creuen que no es pot mantenir el format de les gales, a les quals no podria assistir el públic per l'estat d'alerta declarat pel govern davant la pandèmia de coronavirus. En aquest sentit, la cadena i la productora creuen que la millor opció és abaixar la persiana i suspendre l'edició d'aquest any d''Operación Triunfo', si més no fins que la situació millori i llavors podrien retornar a la seva activitat habitual i finalitzar el concurs musical.


Comentaris

envia el comentari