IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'important missatge d'una treballadora de Mercadona pel coronavirus

Les seves paraules han rebut nombrosos missatges de suport

Foto d'una mascareta amb el logo de Mercadona
La treballadora de Mercadona ha publicat aquesta fotografia juntament amb el tex | Facebook (Yasmina Bratos)

Tots coneixem ja a la perfecció les mesures que s'han pres per prevenir el contagi de la Covid-19. Amb el decret de l'estat d'alarma i el confinament, la clau és sortir el menys possible de casa i això també comporta realitzar la compra d'una manera determinada.

I és que el millor que es pot fer és comprar per uns quants dies i així no haver de sortir de casa més del necessari. Però molta població aprofita l'excusa d'haver d'anar a comprar per sortir al carrer, anant cada dia a comprar el pa o fer compres escasses amb productes que no són de primera necessitat.

Una treballadora de Mercadonaha volgut fer públic a través de Facebook com se sent quan veu que sempre van les mateixes persones a supermercat. «Treballo en un supermercat i cada dia veig la mateixa gent venir a comprar. De la frase veniu el necessari, què és el que no enteneu? I l'altra frase que m'agrada molt, un per família?» explicava Yasmina.

 

Ahora q ya me he duchado, puesto el uniforme a lavar y haberme desahogado en la ducha un poco, os diré unas cositas q...

Publicada por Yasmina Bratos Ferrus en Martes, 31 de marzo de 2020

Nombroses reaccions i missatges de suport

Unes paraules carregades de veritat que han aconseguit ser gairebé 40 mil vegades compartides a la xarxa social. En la publicació podem llegir comentaris de persones que donen suport a les paraules de Yasmina, amb coses com: «No puc entendre que la gent s'ho prengui tant a conya» o «la meva filla treballa a Mercadona, ve cada dia esgotada i estressada per veure tanta gent irresponsable».

I és que, recordem que estem davant d'una situació molt seriosa en què tots hem de posar el nostre granet de sorra per sortir-ne com més aviat millor. No cal entrar en pànic, però sí ser responsables i coherents. Des d'aquí, els donem les gràcies a tot el personal de supermercat, que tant està fent per nosaltres.


Comentaris

envia el comentari