Els efectes més durs de la quarantena pel coronavirus: Un home intenta suïcidar-se a Múrcia

Un vídeo compartit a xarxes socials mostra una agònica escena on la Policia Nacional s'ha vist obligada a intervenir
Els efectes més durs de la quarantena pel coronavirus: Un home intenta suïcidar-se a Múrcia | Facebook

L'aïllament obligatori decretat pel govern espanyol per la crisi del coronavirus es configura com una situació extremadament difícil de suportar. En alguns casos, fins i tot, pot comportar problemes psicològics com angoixa o estrès, per això és important comptar amb recursos per poder enfrontar el nou escenari que regna a tot el món. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Un home amenaça de suïcidar-se

Malauradament, el confinament fa que algunes persones arribin al límit perquè no saben gestionar prou bé la situació. És el cas d'un home de Múrcia que ha estat a punt de suïcidar-se —presumptament i segons la publicació on s'explica el cas— pels problemes que li ha comportat l'estat d'alarma.

 

En un vídeo del moment compartit a Facebook, es pot veure a l'home en qüestió assegut a la cornisa d'un edifici i a diversos agents de la Policia Nacional observant des del carrer. Finalment, després d'uns minuts d'allò més angoixants, el mateix individu canvia d'idea i acaba tornant a entrar a l'edifici.

 

 

Una acció molt perillosa i temerària

Els motius que han portat l'home a dur a terme una acció tan temerària i, sobretot, perillosa, no són del tot clars, però alguns usuaris de la publicació compartida a xarxes socials afirmen que «l'home crida que perdrà la seva casa».

 

En aquest sentit, els seguidors de la pàgina fan patent que «aquesta classe de problemes segueixen existint», i que una situació d'aïllament com la que estem vivint actualment, encara les fa més complicades.

Més notícies de la categoria Coronavirus