Elionor dóna el pitjor disgust Letícia en plena quarantena

La princesa Elionor i la reina Sofia mantenen una molt bona relació malgrat l'incident de Palma

La reina Letícia i la princesa Elionor
La princesa Elionor té una magnífica relació amb la seva àvia, la reina Sofia | CatalunyaDiari

Tot i la suposada mala relació existent entre la reina Sofia i la reina Letícia, sembla que la filla de l'última es porta a la perfecció amb la seva àvia o almenys això assegura una coneguda revista.

La dona del rei emèrit, amb la seva temprança i saber estar, ha sabut mantenir unida a tota la família tot i els escàndols dels últims anys. A més de tenir una molt bona relació amb la futura hereva al tron, la reina Sofia també es porta a la perfecció amb els fills de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Conscient del patiment dels seus néts a causa de l'estigma del seu pare. «Sofia d'Espanya no es perd mai els aniversaris dels seus néts Joan, Pau, Miquel i Irene Urdangarín. I s'assegura que portin una vida el més normal possible malgrat l'estigma dels seus pares».

«Quan el 2013 els antics ducs de Palma es van mudar a Ginebra per evitar la tempesta mediàtica a Espanya, Sofia els visitava sovint per mantenir el vincle familiar. I a l'estiu, dóna la benvinguda als nens Urdangarín al palau de Marivent, on es troben amb els seus cosins Froilà i Victòria Frederica Marichalar», assegura la revista.

La semblança de la princesa Elionor amb la seva àvia

Igual que la seva àvia paterna, la princesa Elionor és una persona molt justa i agraïda, i són molts els que asseguren que «és la més grega de la família».

És tal l'afinitat que existeix entre ambdues que fins i tot en la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries, la jove va fer esment a la seva àvia: «M'agradaria donar les gràcies també a la meva àvia, la reina Sofia. Ella sap l'important que per a mi és la seva presència en aquesta cerimònia».

Tot i el polèmic incident entre la reina d'Espanya i la reina Sofia a Palma de Mallorca, sembla que Elionor no està disposada a seguir les petjades de la seva mare, ja que adora la seva àvia. Mentrestant, la dona del rei emèrit vigila des de prop la tasca de la seva néta en el terreny institucional i en la seva preparació per ser la futura reina d'Espanya.


Comentaris

envia el comentari