IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El veritable culpable que Elionor i Sofia estiguin amagades pel coronavirus

Les filles dels reis segueixen sense donar la cara

La princesa Elionor i l'infanta Sofia
Elionor i Sofia segueixen sense fer cap aparició pública | CatalunyaDiari

En les últimes setmanes s'ha parlat molt del fet que Letícia no ha deixat parlar a les seves filles, ni tan sols ha mostrat imatges seves durant aquest confinament, a diferència del que han fet altres cases reials que sí que han mostrat als seus nens. Ara, la periodista Pilar Eyre ha explicat tota la veritat i perquè tant Elionor com Sofia han estat apartades durant aquests dies.

La periodista experta en la Casa Reial ho ha explicat tot a través del seu bloc setmanal de la revista 'Lecturas'. A parer seu Letícia no és tan dolenta com la pinten, ja que va ser el centre de totes les crítiques per la no presència de les seves filles durant aquest confinament. Segons explica Eyre, la gran majoria està equivocada, ja que Letícia va ser la primera que volia que les seves filles es manifestessin.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Letícia volia que les seves filles parlessin

Igual que han fet les princeses i els prínceps de les restants monarquies europees, Letícia també volia que les seves filles fessin algun tipus d'aparició pública. La periodista catalana ha afirmat que Letícia ho va proposar un cop acabada la seva quarantena.

La resposta que li van donar va ser un «ja veurem, ho consultarem». Aquestes paraules van derivar en altres com «potser no és el moment, més endavant», així que finalment això no s'ha produït i potser a hores d'ara ja és massa tard. La cúpula de la Casa Reial no volia arriscar i mostrar a les nenes, ells són els culpables de l'ocultació.

Letícia estava disposada a deixar aquest moment a les seves filles, que també se sentien totalment preparades per fer aquest pas. Pilar Eyre ha criticat que no deixessin a Elionor i Sofia fer el que havien de fer. «Els nens d'Espanya recordaran que les princeses no van estar al seu costat! No és que sigui indiferència, és una cosa pitjor, és una malaptesa que passarà factura», ha confessat Eyre.

Finalment, i per intentar amagar totes les crítiques que s'ha portat la monarca en els últims temps pel tracte que té amb les seves filles, Eyre ha volgut defensar a la reina. «Jo no sóc ningú per aconsellar-te, Letícia, però sé com pensa la gent i no callaré. Perquè sé que tu, que anaves a enfonsar el vaixell, ets l'única capaç de reflotar», ha animat la periodista a qui un dia també va ser periodista.


Comentaris

envia el comentari