Emocionant missatge de Pablo Motos pel coronavirus: «Tornarem a ser feliços»

El presentador de 'El Hormiguero' ha volgut dedicar unes paraules plenes d'esperança i optimisme als espectadors

Pablo Motos presentant 'El Hormiguero' el 18 de novembre de 2019
Emocionant missatge de Pablo Motos pel coronavirus: «Tornarem a ser feliços» | Catalunya Diari

La crisi del coronavirus està causant greus estralls en la societat. La celeritat d'expansió de la malaltia, unida a la gran xifra de morts i contagis que es registren cada dia, ha obligat el govern central a decretar un estat d'alarma que, de moment, s'ha allargat durant 15 dies més.

No obstant això, avui mateix ha sortit a la llum que l'executiu de Pedro Sánchez vol allargar encara més el confinament, un fet que obligarà tothom a quedar-se a casa molt més temps del previst.

Com que la situació és d'una duresa extrema, Pablo Motos ha volgut enviar un missatge encoratjador a tots els espectadors de 'El Hormiguero'. Així les coses, el presentador reservava els minuts inicials de l'emissió d'ahir per pronunciar unes boniques paraules.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«El món tal com el coneixíem ha canviat»

«És un moment realment especial», ha començat explicant Motos, que ha fet patent que, des del programa, «l'únic que volem és ser útils, és un honor en aquest moment en què cada dia pesa tant i la gent necessita una àrea de descans, un oasi per a recuperar el somriure».

El presentador ha continuat explicant que ells estan aquí precisament per això: «Us farem companyia i us ajudarem a recuperar-vos, perquè tots necessitem sortir una mica del xoc en què ens trobem en aquest moment».

Motos, a més, ha dit que en aquests moments les persones estan «com sintonitzades», assegurant que «estem en una sensació comuna que una part de nosaltres segueix esperant inconscientment que això passi, i tornar a la vida d'abans d'això. I això no serà així durant bastant de temps».

En aquest sentit, el conductor de 'El Hormiguero' s'ha mostrat d'allò més contundent: «El món tal com el coneixíem ha canviat, i la manera de sortir d'això implica que nosaltres canviem algunes coses, i haurem de canviar diversos aspectes de la nostra personalitat».

Pablo Motos llança un consell als espectadors

Amb aquestes paraules, Pablo Motos volia fer patent que, a partir d'ara, «hem de reduir les expectatives de tot: dels diners, de la vida, dels plaers, de les comoditats». «I, a la vegada, això es compensarà, perquè augmentarà molt l'aspecte humà en general, l'afecte de les persones, i això és el que intentarem fer junts».

Ha estat aleshores quan el presentador valencià ha volgut encoratjar totes aquelles persones que l'estaven veient: «Aquesta angoixa que tenim ara mateix baixarà, i ens acabarem acostumant a la nova normalitat, i tornarem a ser feliços».

I és que Motos considera que «els éssers humans no ens hem extingit del planeta Terra perquè sabem adaptar-nos, i haurem de fer canvis». Per això, el conductor de 'El Hormiguero' considera que el més important és «que ens centrem en el present».

«En aquests moments, pensar en el futur crea angoixa i, a més, no soluciona res. En canvi, si et centres en el present, això 'desangoixa' i et permet tornar a ser tu», explicava Pablo Motos, que finalitzava el seu al·legat de la següent manera: «Necessites energia per ser tu i per poder somriure».


Comentaris

envia el comentari