IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'emotiu retrobament d'un home de 86 anys de Madrid curat del coronavirus amb la seva família

Ha rebut l'alta després de 10 dies d'ingressat

Captura del vídeo on un home de 86 anys curat de coronavirus a Madrid es retroba amb la família
Un dels seus fills, molt emocionat, és l'autor de les imatges | Twitter

La crisi derivada del coronavirus està deixant imatges molt dures sobretot a dos llocs en concret: els hospitals i les residències d'ancians. Són molts els pacients ingressats i moltes les morts que s'estan produint, sobretot entre gent d'edat avançada

Per sort, també s'està donant casos que aporten esperança. Un bon exemple és el d'un home de 86 anys que estava ingressat a l'hospital La Paz de Madrid. Després de 10 dies hospitalitzat, infectat amb el covid-19, abandonava l'hospital ja curat i es retrobava amb part de la seva família, entre ells el seu fill, que l'esperaven entre llàgrimes.

Agraïts per la feina dels sanitaris

Les paraules del fill, clarament emocionant, no podien ser més clares: «avi, som-hi que ja ets amb nosaltres». Les imatges, que s'han fet virals a les xarxes, són una demostració que el coronavirus es pot superar es tingui l'edat que es tingui. A més, són un nou exemple de com la població, personificada aquí en la família de l'ancià, està molt agraïda amb la feina i l'esforç dels professionals de la sanitat pública aquests dies.  


Comentaris

envia el comentari