IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

L’empresa valenciana Mapubli canvia la seva producció i fabrica material de protecció per Mercadona

La iniciativa ha permès que més de 100 persones conservin la seva feina

Fotografia de les instal·lacions de l'empresa valenciana Mapubli, proveïdora de Mercadona
Mapubli ha fabricat part de les mampares de protecció dels supermercats Mercadona | Mapubli

L’empresa valenciana Mapubli és una de les encarregades de mantenir protegits el personal i clients de Mercadona durant aquestes setmanes. La companyia col·labora des de 2004 amb la cadena de supermercats, però fins ara ho feia com a proveïdor de cartelleria per a les botigues, magatzems i oficines.

Però amb la crisi del coronavirus i les noves normes a l’hora d’anar a comprar, els treballadors dels supermercats són molt exposats al virus i els clients també podrien contagiar-se, augmentant perillosament el nombre d’infectats.

Mesures de protecció necessàries 

És per això que Mapubli ha aprofitat els seus recursos per a produir part de les mampares de protecció i separació que des del passat 23 de març s’han anat instal·lant als diversos supermercats del país amb l’objectiu de reforçar les mesures de seguretat per treballadors i clients.

Així ho ha explicat José Miguel Monteagudo Aguilar, gerent de Mapubli: «Des que Mercadona ens va traslladar la necessitat d'estudiar mesures de protecció per als clients i els treballadors en el moment de pagar la compra a la secció de caixes, vam estudiar conjuntament la millor manera d'oferir una resposta eficient, tot i que no estem especialitzats en el disseny i la fabricació de mampares».

Més de 115 persones conservaran la seva feina 

L’empresa valenciana ha estat capaç de realitzar parts dels elements protectors en tan sols una setmana, el que ha suposat una inversió de Mercadona d’aproximadament 100.000 euros només per aquest proveïdor.

A més, aquest projecte ha fet que 115 persones conservin el seu lloc de treball- una notícia molt positiva en un moment on els ERTEs de les empreses no deixen d’augmentar. «Vam destinar una part molt rellevant dels nostres recursos a aquesta solució, en un moment en què factors com la seguretat, la urgència de resposta i la fabricació eren clau per, a més, continuar generant activitat econòmica i salvaguardar el projecte professional de les més de 115 persones que desenvolupen la seva carrera professional a la companyia», assegura José Miguel Monteagudo.


Comentaris

envia el comentari