250.000 euros, la donació que ha fet Endesa a l'Ajuntament de Barcelona

Va destinada a la compra de material sanitari

Façana d'una oficina d'Endesa
Endesa ha donat 250.000 euros a l'Ajuntament de Barcelona | Cedida

Cada vegada són més les empreses que fan donacions per poder ajudar a fer front a aquesta crisi sanitària que ha causat el coronavirus. Així doncs, la companyia Endesa ha fet una donació de 250.000 euros a l'Ajuntament de Barcelona per comprar material sanitari destinat a aquells professionals que es dediquen als serveis socials, a bombers i als treballadors de mercats municipals.

L'acció que ha dut a terme Endesa forma part del seu Pla de Responsabilitat Pública que està dotat amb 25 milions d'euros. Uns diners que van destinats a ajudes directes per la compra de materials així com condicions especials de subministrament per hospitals i hotels medicalitzats. També es fa donacions per pal·liar necessitats socials, segons ha explicat en un comunicat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Hospitals de campanya amb llum

La companyia també ha dotat de llum aquelles instal·lacions que, a causa del coronavirus, s'han convertit en hospitals de campanya temporals on s'acullen diversos malalts. Endesa ha establert una operativa especial que permet garantir la continuïtat del servei elèctric en aquests hospitals i, al mateix temps, ofereix llum i gas gratis a aquells hotels medicalitzats que també col·laboren en la crisi del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari