Ensurt important per a l'equip de 'Supervivientes' per culpa del coronavirus

Hondures ha tancat les seves fronteres fins que acabi la quarantena

Imatge de tots els concursants de 'Supervivientes 2020', febrer del 2020
Els concursants hauran de quedar-se a Hondures fins que acabi la quarantena | Catalunya Diari

La pandèmia del coronavirus segueix sense aturar-se i ha arribat en els últims dies al Carib, fins i tot a Hondures, on es troben els concursants del 'reality' de 'Supervivientes' a més a més de Lara Álvarez i tots els sanitaris i l'equip tècnic que fan possible el programa. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Hondures tanca les seves fronteres

El govern d'Hondures, de la mateixa manera que ho han fet la resta de països, ha decidit prendre mesures preventives davant la crisi del coronavirus i ha decretat l'estat d'emergència sanitària a tot el seu territori. El seu president, Juan Orlando Hernández, ha optat per tancar les fronteres del país, deixant tots els aeroports i altres mitjans de transport inoperatius fins que acabi la quarantena.

Segons ha confirmat la revista 'Lecturas', tot l'equip de 'Supervivientes' ha quedat «atrapat» al país caribeny, una mesura que alguns han considerat molt dura però necessària per aturar el contagi del coronavirus

Els concursants no poden tornar a casa

Els concursants que són expulsats de l'illa no podran tornar a Espanya, a excepció de Beatriz Retamal, que va ser la primera eliminada del concurs. La resta de participants expulsats, com Alejandro Reyes, hauran de romandre a Hondures fins que el Govern suspengui les mesures preventives davant del virus. 

Caldrà esperar per veure si la productora decideix cancel·lar o no el programa i també què es farà a partir d'ara amb els concursants que siguin expulsats del concurs. El que és evident, és que tant els concursants com tot l'equip que hi ha darrere no podran tornar a Espanya fins, almenys, quinze dies més. 


Comentaris

envia el comentari