YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Algunes entitats bancàries avancen les pensions als seus clients pel coronavirus

Abanca, Banco Santander i Bankia són alguns dels bancs que oferiran aquesta opció

Banc Santander
El Banc Santander serà una de les entitats bancàries que avançarà el cobrament de les pensions | CatalunyaDiari

L'estat d'alarma declarat pel coronavirus ha obligat a tancar temporalment molts serveis que presten atenció als ciutadans, com és el cas de les oficines de la Seguretat Social, que romanen tancades des del 16 de març. Moltes empreses també s'han vist afectades per aquestes aturades, i s'han vist obligades a realitzar ERO o bé ERTE (expedients de regulació de treball definitius o bé temporals) als seus treballadors. És evident que l'activitat professional de molts ha disminuït, i les pensions han passat a ser les fonts d'ingrés clau en moltes famílies.  

Moltes entitats bancàries d'arreu del territori espanyol han començat a donar l'opció d'avançar el cobrament de les pensions als seus clients, per així garantir uns ingressos i poder afrontar aquesta problemàtica. 

Entitats bancàries que avancen les pensions

L'entitat gallega Abanca va fer públic el passat dissabte dia 14 que es mobilitzaran més de 8.300 milions d'euros. A més, també anunciaven que l'abonament de les pensions domiciliades al banc, que suposa una quantitat de 373 milions d'euros,  tindria lloc a partir d'ara el dia 24 de cada mes.

El Banc Santander també avançarà el pagament de les pensions al dia 25 de cada mes, gràcies al servei 'Sènior' que van habilitar el passat mes de novembre. Per altra banda, Bankinter anticiparà també la quantitat neta de la pensió mensual a través del seu servei 'Compte Pensió'.

Un altre dels bancs que se suma a aquesta mesura és Bankia, que també ha optat per anticipar al dia 25 de cada mes les pensions contributives del Règim General de la Seguretat Social. Anticipar les pensions al dia 25 també ha estat una decisió de Bankoa Crédit Agricole, que oferirà aquesta opció a tots aquells que disposin de la 'Compte Pensió de Bankoa'.

Encara que l'operativa dels bancs s'hagi limitat com a mesura de prevenció contra el coronavirus, el funcionament d'aquests no ha canviat. Des de l'Associació Espanyola de Banca (AEB), asseguren l'accés als serveis bancaris per mitjà de diversos canals a tot el territori nacional. 


Comentaris

envia el comentari