IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

'Supervivientes' desobeeix el govern: l'equip i els concursants continuaran a Hondures

No agafaran un vol que repatriarà a 400 espanyols

Els concursants de 'Supervivientes 2020' en una gala en directe
Els concursants de 'Supervivientes' continuaran a Hondures | TELECINCO

El coronavirus està afectant totalment la graella televisiva. Són molts els programes que s'han cancel·lat o que estan emetent repeticions per la falta de noves gravacions. El que fins al moment no ha vist alterat el seu transcurs és 'Supervivientes'. 

Hondures, com Espanya, es troba en estat d'alarma. Això feia pensar que el reality de Telecinco s'hauria d'acabar però no ha estat així fins ara. I això que el ministeri d'Exteriors va anunciar el 20 de març la repatriació de tots els espanyols que es trobessin al país centreamericà. 

Dit i fet. Segons, publica 'La Vanguardia', avui mateix sortirà un avió cap a Madrid per tots aquells espanyols que vulguin tornar a casa. El govern espanyol ha activat el Mecanisme Europeu de Protecció Civil per repatriar 400 turistes espanyols a Guatemala, El Salvador i Hondures. Però entre no es troba l'equip de 'Supervivientes'

La productora vol continuar

Així les 125 persones que fan possible el programa i els concursants continuaran uns dies més a Hondures. La productora no va demanar la repatriació en el vol previst per aquest divendres 27 de març. 

L'equip de 'Supervivientes' haurà d'esperar a una altra ocasió per tornar amb les seves famílies. Això sí, depenent de les intencions de la cadena i la productora. I és que sembla que sí realment no hi ha cap novetat important, la idea que tenen al cap és acabar el programa el dia previst. 


Comentaris

envia el comentari