Els 4 errors que està fent Espanya amb la crisi el coronavirus, segons els experts

Des de la Xina consideren que encara es poden millorar moltes més mesures si es vol acabar amb els contagis

Persones amb mascareta sortit del metro de Barcelona
Catalunya en alerta total per la pandèmia | EP

Sí, ja s'han pres mesures per intentar frenar la propagació del coronavirus a Espanya, però segons alguns experts, encara són insuficients.

Concretament, així ho consideren alguns dels experts que han lluitat durant dos mesos contra aquest virus a la Xina i que, en aquests moments, es troben ajudant a Itàlia. En aquest sentit, asseguren que hi ha una sèrie de normes que encara falten per implantar al país i que, fins que no es trenqui d'arrel amb tot, el virus seguirà passant de persona a persona.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El que encara s'hauria de millorar, segons els experts xinesos

Aturar d'una vegada per totes el transport públic és una de les prioritats, ja que a les ciutats encara es poden veure circular amb certa normalitat els autobusos o els metros. Si bé és cert que hi ha unes limitacions d'ús, des de la Xina creuen que la millor mesura és cancel·lar per complet aquest servei. De la mateixa manera, animen a prohibir l'ús dels cotxes particulars, ja que d'aquesta manera es fomenta encara més el moviment de les persones. Per tant, els xinesos creuen que prohibir agafar el cotxe és una mesura del tot necessària.

L'afluència de persones als carrers encara és un problema a Espanya, ja que malgrat l'estat d'alarma i l'ordre de confinament, encara són molts els ciutadans els quals decideixen sortir aprofitant qualsevol excusa. No hi ha cap excusa que valgui, tothom a casa seva si es vol acabar amb la pandèmia. I, per últim, els experts xinesos també apunten a la necessitat de cessar qualsevol activitat econòmica. Si tot segueix igual, frenar la corba de contagis serà molt més difícil.

Mentrestant, el govern espanyol segueix fent recomanacions i, de fet, la ministra d'Assumptes Exteriors ja ha demanat a tots els espanyols que suspenguin les seves vacances i desplaçament de Setmana Santa. És per la salut de tots i, fins i tot, la supervivència d'alguns.


Comentaris

envia el comentari