L'esbroncada de Paz Padilla a una empresa que no permet treballar des de casa

La presentadora va compartir l'experiència a través de les xarxes socials

Paz Padilla té diversos negocis fora de la televisió
Paz Padilla creu que tothom ha de complir amb el confinament | TELECINCO

La conscienciació col·lectiva és la millor medicina en aquests temps de coronavirus. Si la societat no avança de la mà i es proposa acatar de forma seriosa i compromesa les normes que ha decretat el govern per a fer front a la infecció, res no sortirà bé.

En aquest sentit, durant aquests dies s'han pogut veure moltes persones compromeses amb l'acompliment de les normes de confinament. Una d'elles ha estat la presentadora de TelecincoPaz Padilla, la qual ha transmès a través de les seves xarxes socials una situació que l'han indignat fortament.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La reacció de la presentadora

La també humorista ha explicat que recentment ha rebut una trucada d'una teleoperadora d'una companyia de telefonia mòbil i, segons delataven els sorolls d'altres companys de feina, la presentadora ha pogut comprovar que aquests treballadors no estaven complint amb el teletreball.

Davant aquesta situació, Paz no ho ha dubtat ni un segon i li ha dit a la treballadora que havia de parlar amb el seu cap per a dir-li que durant aquests dies havia de treballar des de casa. Per la seva banda, la teleoperadora li va dir que sí que estava treballant des de casa, entenem que amb la intenció de defensar la seva empresa. Però la presentadora no es va creure la seva afirmació i li va dir que: «No em menteixis, no estàs treballant a casa. Digui-li al teu cap que has de treballar des de casa, que estem en màxima alerta».

Un aplaudiment conjunt a les xarxes socials

La reacció de la presentadora ha rebut molts aplaudiments a través de les xarxes, ja que cada vegada són més les persones les quals són conscients de la gravetat de la situació que està vivint el país. Així doncs, sempre que es tingui la possibilitat de treballar des de casa, aquesta és l'opció més raonable i responsable per tal de frenar l'epidèmia actual de coronavirus.


Comentaris

envia el comentari