Espanya aixeca la prohibició de vols per repatriar uns 900 espanyols

L'objectiu és que tornin uns 900 espanyols de l'estranger

Un efectiu de la UME desinfectant l'Aeroport del Prat el 19 de març de 2020
Espanya aixeca la prohibició de vols | Catalunya Diari

Espanya ha aixecat la prohibició dels vols des d'Itàlia «exclusivament» per a repatriacions. El consell de ministres va aprovar dimarts una modificació en les restriccions de moviments establertes el 10 de març per facilitar que uns 900 turistes atrapats a Itàlia pel coronavirus puguin tornar a partir d'ara.

D'altra banda, el ministeri d'Exteriors preveu que aquest dimecres arribi a Barcelona un ferri des del port de Civitavecchia amb uns 200 viatgers. Pel que fa a les repatriacions a la resta del món, aquest dimecres han arribat uns 200 ciutadans de l'Estat des del Senegal i Guinea Bissau i s'espera que en surtin uns 400 des del Perú i la República Dominicana

Repatriació en creuer

Mentrestant, els passatgers espanyols que es troben a bord dels creuers Costa Luminosa i Costa Pacífica, de la companyia italiana Costa Crociere, estan sent repatriats a poc a poc. En el cas del Costa Pacífica, el vaixell havia sarpat el 3 de març de Buenos Aires i tenia previst atracar aquesta setmana a Santa Cruz de Tenerife, Màlaga i Barcelona, però no va poder perquè el Govern espanyol té prohibit l'atracada en els seus ports.


Comentaris

envia el comentari