Espanya aixeca la prohibició de vols per repatriar uns 900 espanyols

L'objectiu és que tornin uns 900 espanyols de l'estranger
Espanya aixeca la prohibició de vols | Catalunya Diari

Espanya ha aixecat la prohibició dels vols des d'Itàlia «exclusivament» per a repatriacions. El consell de ministres va aprovar dimarts una modificació en les restriccions de moviments establertes el 10 de març per facilitar que uns 900 turistes atrapats a Itàlia pel coronavirus puguin tornar a partir d'ara.

 

D'altra banda, el ministeri d'Exteriors preveu que aquest dimecres arribi a Barcelona un ferri des del port de Civitavecchia amb uns 200 viatgers. Pel que fa a les repatriacions a la resta del món, aquest dimecres han arribat uns 200 ciutadans de l'Estat des del Senegal i Guinea Bissau i s'espera que en surtin uns 400 des del Perú i la República Dominicana

Repatriació en creuer

Mentrestant, els passatgers espanyols que es troben a bord dels creuers Costa Luminosa i Costa Pacífica, de la companyia italiana Costa Crociere, estan sent repatriats a poc a poc. En el cas del Costa Pacífica, el vaixell havia sarpat el 3 de març de Buenos Aires i tenia previst atracar aquesta setmana a Santa Cruz de Tenerife, Màlaga i Barcelona, però no va poder perquè el Govern espanyol té prohibit l'atracada en els seus ports.

Més notícies de la categoria Coronavirus