YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El coronavirus colpeja l'Espanyol: 6 membres del primer equip, infectats

El club ha informat via comunicat que tots els infectats presenten símptomes lleus

Grades de l'estadi del RCD Espanyol plenes d'espectadors amb bufandes de l'equip
El coronavirus afecta sis membres del primer equip de l'Espanyol. | Twitter (@RCDEspanyol)

El coronavirus també arriba al futbol català. L'Espanyolha informat a última hora d'aquest dimarts, 17 de març, que sis membres del seu primer equip pateixen coronavirus. El mateix club, però informa que tots els casos són de caràcter lleu que actualment es troben seguint les recomanacions marcades pel club. El passat diumenge, el València ja va informar de tres casos de coronavirus a la seva primera plantilla i el número actual d'infectats a la Lliga espanyola s'eleva a nou. 

«Aquesta tarda s'ha confirmat que 6 membres d'entre la primera plantilla i el staff tècnic del RCD Espanyol de Barcelona han donat positiu en les proves del COVID-19 efectuades en les últimes hores», ha dit el club en un comunicat. El campionat de Lliga, recordem, resta suspès des de finals de la setmana passada a causa de la crisi que travessa l'Estat espanyol per l'avenç incessant del coronavirus

El club ja estava prenent la màxima precaució davant l'amenaça del coronavirus, ja que havia suspès tota l'activitat des de feia una setmana. Tots els treballadors de l'entitat, de fet, feien teletreball i la Ciutat esportiva Dani Jarque havia tancat les seves portes fins a nou avís.


Comentaris

envia el comentari