L'ex de Letícia explica la seva lluita en silenci contra el coronavirus

Ho ha donat a conèixer ell a través de les xarxes socials

Letícia, amb el seu vestit de llunes de viatge oficial a Cuba
La vida anterior a la reialesa de Letícia ha estat sempre molt comentada | CatalunyaDiari.cat

Quan la reina Letícia va ser presentada oficialment com la promesa de Felip VI tota la seva vida anterior va despertar un gran interès. I això va comportar que s'indagués en el seu passat sentimental, el que va portar a conèixer que havia estat casada amb el professor Alonso Guerrero, de qui va acabar separant-se, i també que abans d'amb el monarca, aquesta havia estat sortint amb el periodista David Tejera.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

David Tejera ha resultat contagiat

Tejera és professional dels mitjans de comunicació, ha estat i és presentador de diferents espais informatius en cadenes com CNN + o Cuatro, i ara està de màxima actualitat. El motiu? Ha estat un dels milers d'infectats pel coronavirus, del qual afortunadament s'ha recuperat.

David Tejera presentant informatius a Cuatro
David Tejera va ser parella de la reina Letícia | Cuatro

A través del seu compte a la xarxa social Twitter, David ha anat narrant als seus seguidors les situacions que ha viscut, com que diverses persones de la seva família tenien símptomes de l'Covid-19. Això sense oblidar que no ha desaprofitat l'oportunitat de deixar clara la seva opinió respecte al fet que les xifres d'afectats, les quals ell creu que no s'ajusten del tot a la realitat.

No obstant això, ara que està sa tampoc s'ha oblidat de compartir un tuit d'agraïment als professionals sanitaris que l'han cuidat durant aquests dies tan difícils: «Agraït per com em van atendre a l'Hospital Ramón i Cajal de Madrid. Herois en la lluita».

Per sempre agraït per com em van atendre a l'Hospital Ramón i Cajal de Madrid. HEROIS en la lluita contra el coronavirus. Ajuda per a ells !! Ajuda i reforços! Quan passi aquest malson espero que tots tinguem clar qui va barallar per nosaltres. El que és imprescindible.


Comentaris

envia el comentari