IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El gest que el millor expert dels Estats Units ens demana que no fem més

El viròleg Anthony Fauci recomana «no donar la mà mai més»

Mans de dos homes entrellaçades
El viròleg americà Anthony Fauci recomana «no tornar a donar la mà mai més» | Pixabay

Si alguna cosa ens ha ensenyat la crisi del coronavirus és que, a més d'haver de viure en quarantena, hem vist com han canviat alguns hàbits i costums de la nostra vida diària d'una forma gairebé radical. En aquest aspecte ha reparat el major expert viròleg dels Estats Units.

Anthony Fauci, director de l'Institut Nacional d'Al·lèrgia i Malalties Infeccioses dels Estats Units va assegurar a 'The Wall Street Journal' que, tot i que la pandèmia de coronavirus es rebaixi o desaparegui, tota la població haurà de seguir rentant-se les mans «compulsivament».

La gent haurà de seguir amb els bons hàbits

«No crec que hàgim de tornar a donar-nos la mà mai més, per ser honestos. No només seria bo per prevenir la malaltia del coronavirus, sinó que probablement disminuirien dràsticament els casos de grip en aquest país», va confessar Fauci, un dels principals ajudants de president Donald Trump pel que fa a l'assumpte sanitari de la Covid-19.

Al seu torn, segons Anthony Fauci, viure com abans d'aquesta crisi podria «tornar a passar. No és com un interruptor de llum, que s'encén i s'apaga. És un retrocés gradual d'algunes restriccions i fer que la societat torni una mica a la normalitat. En poques paraules, serà gradual», va afegir. Actualment, els Estats Units és el país amb més contagiats del món, amb més de 450.000 contagiats i 15.000 morts.

Algunes mesures del govern espanyol

El govern espanyol començarà a repartir mascaretes higièniques a partir de dilluns als accessos de transport públic coincidint amb la tornada a la feina. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat durant la compareixença posterior al Consell de Ministres que han decidit afegir aquesta recomanació, d’acord amb els pronunciaments de les organitzacions internacionals, a les d’higiene i distanciament social. 


Comentaris

envia el comentari