IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

El 80% dels directius de la banca preveuen que la crisi econòmica duri dos anys

Paral·lelament, l'estudi indica que el sector preveu una reducció dels ingressos d'entre el 10% i el 25%

Dues professionals sanitàries de l'Hospital Clínic de Barcelona.
El coronavirus també ha tingut víctimes entre el col·lectiu de professionals mèdics | ACN

El 80% dels directius de la banca preveu que la recuperació de l'economiaespanyola després de la crisi derivada de la pandèmia de coronavirus duri menys de dos anys, segons un estudi de l'Observatori de Digitalització Financera de Funcas i Finnovating. En concret, el 43% creuen que la recuperació durarà entre un i dos anys, el 31% entre sis mesos i un any, i només el 6% apunta que la crisi durarà menys de mig any. A més, l'estudi indica que el sector preveu una reducció dels ingressos d'entre el 10% i el 25% per l'impacte de la Covid-19, mentre que la preocupació per la situació de l'economia creix un 15% respecte al semestre anterior.

Objectius d'enguany per fer front a la crisi

L'informe de Funcas apunta que la situació de l'economia, la rendibilitat i la transformació digital són els principals reptes pels directius bancaris en aquest primer semestre del 2020. Pel que fa als usuaris bancaris, l'estudi indica que un 43% prefereixen fer tràmits a través de les aplicacions del mòbil dels bancs, mentre que un 25% visiten la seva pàgina web. Un 86,5% consideren «bona» o «molt bona» l'atenció remota de les entitats durant la quarantena.

D'altra banda, un 57% dels usuaris espanyols consideren que poden contractar els mateixos serveis i productes bancaris de forma digital que presencialment, mentre que un 25% considera que n'hi ha més online que anant físicament a l'oficina.


Comentaris

envia el comentari