Ezequiel Garay, primer jugador de la Lliga contagiat pel coronavirus

La notícia ha estat confirmada pel mateix futbolista a través de xarxes socials
Ezequiel Garay, primer jugador de la Lliga contagiat pel coronavirus | Catalunya Diari

Si hi ha quelcom que està deixant clar el coronavirus, és que no entén de condicions i que qualsevol pot resultar contagiat. En aquest sentit, s'acaba de confirmar el primer positiu per la malaltia de la Lliga espanyola de futbol: es tracta d'Ezequiel Garay, actual defensa del València i exjugador del Real Madrid.

 

Garay: «He donat positiu per coronavirus»

«Està clar que el 2020 el vaig començar amb mala pota. He donat positiu al coronavirus», explicava el mateix jugador a través de xarxes socials, en una publicació on ha aprofitat per deixar clar que «em trobo bé, i ara sol queda fer cas a les autoritats sanitàries».

 

En aquest sentit Garay, que a principis de febrer va haver de ser ingressat per un traumatisme cranioencefàlic, ara es veu obligat a estar en aïllament. Però és que, a més, el futbolista compta amb un perill afegit: viu amb els dos fills petits que té amb la popular Tamara Gorro.

 

És important destacar, també, que la família ja va rebre un fort revés quan, pocs dies després de l'ingrés del futbolista, el fill més petit de la parella també havia de ser internat d'urgència per unes complicacions de salut.

 

 

 

Més notícies de la categoria Coronavirus