IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Trenquen el silenci sobre la mort de l'exhostessa de 'La Ruleta de la Fortuna'

Alba Crego va morir el passat 5 d'abril en un hospital madrileny als 51 anys

Alba Crego
Alba Crego va fer-se famosa quan feia d'hostessa a programes de televisió | Mediaset

Molts espanyols van sentir profundament la recent defunció d'Alba Crego que, tot i allunyar-se fa molt del món mediàtic, seguia sent recordada per les seves antigues aparicions a televisió. Fa una setmana, concretament el 7 d'abril, l'actriu va tornar a ser notícia després que l'Escola de Cristina Rota, en la qual es va formar, donés la trista notícia de la seva mort als 51 anys.

«Ahir ens deixava Alba Greco, exalumna i companya de l'Escola. Enviem una infinita abraçada als seus familiars i amics. El teu record formarà part de la memòria d'aquesta Escola, professors i companys per sempre», deia el tuit.

Mort per coronavirus

No obstant això, davant la falta d'informació per aclarir les causes de la mort d'Alba, la família de l'actriu ha informat per donar els detalls del trist succés per evitar especulacions dels usuaris i els mitjans de comunicació. «La nostra estimada Alba va morir el passat diumenge 5 d'abril de 2020 a una clínica de Madrid, víctima del Covid-19, a l'edat de 51 anys», comença el comunicat confirmant que la mort va ser arran del coronavirus.

El comunicat emès pel germà d'Alba també va confirmar que l'actriu estava separada de l'empresari Javier Tudela i que residia a la capital espanyola fins al moment de la seva mort.

La família acabava la seva intervenció agraint les mostres d'afecte rebudes aquesta setmana i mostrant el desig de la família de realitzar «un funeral en la seva memòria en la més estricta intimitat» quan tota aquesta situació passi.

De la televisió a la premsa de cor

La model i actriu havia saltat a la fama per la seva participació com a hostessa en programes com 'El Telecupón' o 'La ruleta de la fortuna'. Posteriorment també va tenir aparicions rellevants a sèries com 'Mamá quiero ser artista' o 'Periodistas', on va compartir escenari amb artistes de la talla de Concha Velasco o José Coronado.

Encara que la seva última aparició com a actriu a televisió va ser el 2001, posteriorment la model acapararia l'atenció dels mitjans pel seu matrimoni amb Javier Tudela, amb el qual va mantenir una relació de 20 anys i va tenir un fill en comú.


Comentaris

envia el comentari